Zinktag i Esbjerg og Ribe omegn

Går du og drømmer om et nyt zinktag i Esbjerg, Ribe eller andre omkringliggende områder? Hos Lorenz VVS/Blikkenslager her vi stor erfaring med tag- og facadebeklædning. Som virksomhed har vi hjulpet kunder med diverse opgaver i 50 år og håber på at kunne blive ved.

Vores erfaring med tagbeklædning gør sig ikke kun gældende med zinkbeklædt tag. Kunne du tænke dig et tag af eternitskifer eller naturskifer kan vi også være behjælpelige med det. Som blikkenslager og VVS virksomhed er vi dygtige til alt med zink, kobber og i sjældne tilfælde bly. Så ønsker du et zinktag, kan du trygt overlade beklædningen til os.

Kontakt os i dag

Fordele og ulemper ved zinktag

Zinktag har mange fordele og ikke mange ulemper. Foretrækker du et tag der passer sig selv og ikke kræver nogen vedligeholdelse? Så er et zinktag måske løsningen for dig. Vi har samlet en liste over de mange fordele og få ulemper ved et zinkbeklædt tag så du kan få et overblik og træffe en mere velinformeret beslutning.

Fordele:

  • Vedligeholdelsesfrit
  • Langtidsholdbart
  • Zink er et naturligt råmateriale der ikke belaster naturen, i modsætning til ståltag.
  • Zinktag vejer meget lidt og er derfor både let at håndtere og montere.
  • Den lette vægt gør det også til et godt alternativ til tegl og andre tunge materialer.

Ulemper:

  • Zinkbeklædt tag har et specielt udtryk der oftest bruges til offentlige bygninger og det er ikke altid det mest passende udtryk til private boliger.

Overvej om dit tag vil se godt ud med en zinkbeklædning. Mener du at dit hus vil harmonere godt med et zink udtryk. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi påtager gerne opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret og vil høre nærmere om hvad vi kan tilbyde indenfor tage kan du kontakt os på 40 17 54 61 for en god dialog om dine ønsker og behov til taget. Alternativt er vi også tilgængelige på e-mail lorenzvvs@esenet.dk eller via vores kontaktformular. Så kan du sender os en besked og blive kontaktet igen hurtigst muligt.