Tag- og facadebeklædning i Esbjerg og Ribe omegn

Drømmer du om en flot tag- eller facadebeklædning i Esbjerg eller Ribe omegn? Op igennem 90'erne, er det blevet utroligt populært at bruge zink og kobber til tag- og facadebeklædning. ønsker du en beklædning i skifer har vi også mulighed for at hjælpe.

Hvor kobber førhen, næsten udelukkende, blev anvendt som facadebeklædning på offentlige bygninger, anvendes det i dag, ligesom zink, mere og mere af kvalitetsbevidste bygherrer også til private boliger og erhvervsbyggeri.

Af miljømæssige hensyn anvendes bly i dag meget sjældent. Forpatineret zink minder, i udseende, utrolig meget om bly, og anvendes derfor ofte som erstatning for bly til restaurering historiske bygninger og på kirketage.

Moderne værktøj og arbejdsmetoder

Hos Lorenz VVS/Blikkenslager anvender vi, under arbejdet med zink og kobber, moderne værktøj, maskiner og arbejdsmetoder, men for at kunne levere et kvalitets produkt, er det vigtigt at de gamle håndværks traditioner stadig holdes i hævd, og det har vi nu i mere end 50 år sat en ære i at gøre.

Kontakt os i dag

Fordele ved facadebeklædning

Facadebeklædning kommer i mange typer og former. Vi tilbyder zink og kobber beklædning i blindfals, stikfals, stående fals og klink. Hver type har sine egne fordele og ønsker du at høre nærmere om hver type er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor har vi lavet en liste over typiske fordele ved zink og kobber facadebeklædning generelt:

  • Skjult Fastgørelse
  • 100% genanvendeligt
  • Levetid i op til 70 år
  • En billig facadeløsning

Få et uforpligtende tilbud på en facadebeklædning

Ønsker du at få beklædt din facade eller dit tag med zink eller kobber i Esbjerg, Ribe eller andre omkringliggende områder, så tøv ikke med at give os et kald på 40 17 54 61 for en samtale om din opgave. Du kan naturligvis også altid skrive til os på e-mail lorenzvvs@esenet.dk eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så snart vi kan.