Blikkenslager i Esbjerg og Ribe omegn

Står du og mangler en blikkenslager i Esbjerg eller Ribe omegn? Så finder du næppe en virksomhed med mere erfaring. Vi har som virksomhed hjulpet kunder med VVS-, og blikkenslagerarbejde i 50 år. Du kan derfor trygt stole på at vi har kompetencerne i orden.

Som udgangspunkt udfører vi alt fra tagrender og nedløb til skotrender og alle former for inddækninger i zink, kobber og bly. Står du og mangler en dygtig blikkenslager, påtager vi med glæde ansvaret for jeres opgave.

Kontakt os i dag

Professionelt håndværk

Med 50 år i branchen sætter vi pris på kvalitet fra vores ansatte. Derfor har vi veluddannede medarbejdere der konstant holdes opdateret på ny viden indenfor vores fag. Vi hjælper med en bred vifte af forskellige opgaver og derfor er der ingen opgaver der er for store eller små for vores medarbejdere.

I vores fag er kvalitet nøglen til en god og effektiv løsning. Uden høj kvalitet på arbejdet kan det få store omkostninger i fremtiden. Du vil derfor aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Blikkenslager med kunden i fokus

Når vi påtager din opgave sørger vi altid for at skabe en god dialog for at give dig den bedste løsning. Vores erfaring er nemlig at arbejdet udføres bedst når vi har bygget troværdighed med kunden og har fået en god samtale om opgaven.

Vi bestræber os altid på at udfører et godt stykke arbejde du kan være tilfreds med. Du kan derfor også altid regne med at vi ikke forlader opgaven før du er tilfreds med resultatet. Denne attitude har holdt os i branchen i 50 år og vi håber den vil bærer os igennem 50 mere.

Få et tilbud fra vores blikkenslager

Er du interesseret i at høre nærmere om vores ydelser eller ønsker du et tilbud fra vores blikkenslagere, kan du ringe allerede i dag på
40 17 54 61 for en samtale. Du kan også skrive til os på e-mail lorenzvvs@esenet.dk eller ved brug af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.