Nyt tag i Esbjerg og Ribe omegn

Drømmer du om et nyt tag i Esbjerg eller Ribe omegn? Så står vi klar til at hjælpe dig med tag i skifer eller belagt med zink.

Skifertag har længe været brugt i Danmark, men da man fandt ud af at forskellige typer skifertag indeholdte asbest, faldt produktet naturligvis i popularitet. I dag kan man lave skifertag uden asbest det er derfor efter en stille periode, igen blevet utrolig populær som materiale til tagdækning.

Et populært valg til nyt tag

Populariteten af skifertag fik et yderligere skub fremad efter december stormen i 1999, hvor det viste sig, at skifertage holdt meget bedre end for eksempel tegltage.

Skifer er dog ikke forbeholdt tage. Facader beklædt med skifer er både smukke og økonomisk interessante løsninger.

Fleksibelt tagarbejde

Når det kommer til tagarbejde har vi fleksibiliteten til at kunne hjælpe dig med tagbeklædning i form af eternitskifer, naturskifer og sågar en zinkbeklædning. Så ønsker du et nyt zinktag, eternitskifertag eller et naturskifertag, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har flere års erfaring med faget og påtager gerne ansvaret for dit tagarbejde.

Kontakt os i dag

Nyt tag i høj kvalitet

Når vi beklæder dit tag på nyt, kan du trygt regne med et godt resultat. Vores ansatte er veluddannede og sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Kundens tilfredshed ligger højt på vores liste af prioriteter. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde når vi laver nyt tag for dig.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for tagarbejdet på dit tag er du mere end velkommen til at give os et kald på 40 17 54 61 for en samtale om din opgave. Alternativt er vi også tilgængelige på e-mail lorenzvvs@esenet.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.